Soorten isolatie | Premies spouwmuurisolatie | Premies dakisolatie | Premies sociale huurwoningen | Jobs*2 | Realisaties
close
Home » Buitenmuurisolatie

Buitenmuurisolatie afgwerkt met crepi

Nieuwbouw of renovatie?

Nieuwbouw of renovatie? Bij Nu-isoleren maken we gebruik van de meest hoogwaardige en innovatieve Duitse producten voor al jouw buitenmuurisolatietoepassingen  Met complete gevelisolatiesystemen, bijhorende crepies en verven garanderen wij u de meest duurzame en kwalitatieve oplossing welke niet alleen voldoet aan de vooropgestelde normen 2050 maar ook aan de Europese en Belgische wetgevingen en goedkeuringen zoals ATG en ETA.

De noodzakelijke en ambitieuze klimaatdoelstellingen en de huidige energiemarkt maken dat geen item in de bouwsector zo hot is als isoleren. De thermische gevelisolatiesystemen van Nu- Isoleren bieden een oplossing voor de meest technische vraagstukken wanneer je gaat isoleren aan de buitenzijde van je woning. Naast de hoogwaardige isolatieplaten en wapeningsweefsels, bieden de uitgebreide variëteit aan lijmen en wapeningsmortels een eindeloze waaier aan mogelijkheden om voor élk project en élke vereiste, dé oplossing op maat te bieden.

Buitenmuurisolatie met crepi
Buitenmuurisolatie

Wat zijn de voordelen van buitenmuurisolatie met crepi?

De buitenmuurisolatiesystemen van Nu-Isoleren zijn zo opgebouwd, dat de verschillende lagen met elkaar samenwerken om de uiteindelijke effectiviteit van het systeem tot stand te brengen: energiebesparing in de winter,
hittebescherming in de zomer en dus een hoger wooncomfort, besparingen voor de portemonnee en een mooie bijdrage aan het milieu! De samenwerking tussen al deze lagen en componenten wordt internationaal en lokaal uitvoerig getest en onderworpen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zodoende kunnen wij garanderen dat de systemen alle uiteenlopende
weersomstandigheden en andere fysieke belastingen kunnen dragen. De strikte attestering van de systemen en hun bewezen kwaliteit en efficiëntie, zorgden ervoor dat er inmiddels miljoenen vierkante meters in Europa gerenoveerd werden.

Reken op ons voor uw buitenmuurisolatie met crepi

Ook esthetisch zijn de moderne gevelsystemen van Nu-Isoleren zeer divers, of het nu gaat om een sobere, moderne of klassieke look. Behalve een functionele bescherming tegen klimatologische invloeden, is de gevel van jouw woning ook meteen jouw uithangbord naar de buitenwereld. De juiste toepassing van gips bepaalt hier de eerste, vaak beslissende, visuele indruk van jouw huis of gebouw. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt: gladpleister, dunne korrel voor fijne structuur, dikke korrel voor een grovere look, structuurpleisters, betonlook, kwartslook, en ga zo maar door, … met Nu-Isoleren geef je jouw thuis de persoonlijke touch die jij wenst!

Het is natuurlijk niet enkel de structuur van de gevelbepleistering die de look zalbepalen, uiteraard zijn ook de beschermlaag en de kleur meespelende factoren. Naast de aankleurbare pleisters, biedt Nu-Isoleren de keuze uit verschillende premium verven die ervoor zorgen dat groenaanslag en andere vervuiling geen kans krijgen, waardoor je gevel veel langer mooi blijft staan dan wanneer de gevel geen extra bescherming zou krijgen.

sakret stone modern
gevel-steenstrips

ATG Gecertificeerd isolatiebedrijf

ATG gecertificeerd plaatser van spouwmuurisolatie met polystyreen parels of EPS parels.

BCCA Gecertificeerd isolatiebedrijf

BCCA certificatie voor onafhankelijk vastgesteld vertrouwen in gekwalificeerde dienstverlening.

Offerte Aanvragen

De muur na isoleren om te kunnen genieten van een lagere energiefactuur?
Vraag hier uw offerte aan

Isolatie FAQ

Welke premie is er voor spouwmuurisolatie?

Met een eindfactuur in 2021 bedraagt de premie 5 euro per m² geïsoleerde oppervlakte. Lees meer over de premie, voorwaarden en procedure op Vlaanderen.be. Een gecertificeerd inspecteur na-isolatie spouwmuur in dienst bij een gecertificeerde firma kijkt na of uw woning in aanmerking komt voor de premie. Onze verkopers hebben allen de nodige opleidingen gevolgd en examen succesvol afgelegd om deze titel van gecertificeerd inspecteur na-isolatie te mogen dragen. Nu-Isoleren.be is een gecertificeerde firma dus dat is ook een vinkje op de lijst. Als gecertificeerd bedrijf verzorgen we de eerste aanvraag en als alle papierwerk afgehandeld is, verzendt Nu-Isoleren.be u de nodige premiedocumenten voor de afhandeling van uw premie aanvraag bij Fluvius. Uw netbeheerder Fluvius verzorgt de uiteindelijke uitbetaling van de premie.

Waarom zou ik de muur na isoleren?

Kil gevoel in huis, koude muren en een onaangenaam comfort? Dan lijkt het wel dat uw spouwmuren niet geïsoleerd zijn. Dit komt vaak voor in huizen van 1930 tot 1975.van 1945 tot 2000. U laat dan een enorme mogelijkheid liggen om te besparen op uw energiefactuur. Een gemiddelde gezin zonder woning isolatie verliest veel warmte via en verbruikt per jaar maar liefst voor 3000 kWh per jaar aan energie. Hetzelfde gemiddelde gezin met een goed geïsoleerd huis heeft maar 1250 kWh nodig voor energie. Dat verschilt al snel enkele honderden euro’s per jaar. De meeste huizen zijn eenvoudig te isoleren zonder verbouwing. Spouwmuurisolatie wordt vanaf de buitenkant in de muur gespoten en is in enkele uren klaar. Binnen ontstaat er geen stof of vuiligheid. Isoleren verbetert het comfort van uw woning: minder damp op de ramen, warmere vloeren en minder geluidsoverlast van buiten.

Wanneer kan spouwmuurisolatie niet toegepast worden?

Spouwmuurisolatie kan niet geinjecteerd worden wanneer de spouw sterk vervuild is. Een gelijkmatige verdeling van de parels is essentieel om een degelijke isolatie te garanderen. Wanneer resten van mortel of puin aanwezig zijn in de spouw ontstaan er koudebruggen. Dit kan resulteren in vocht of schimmelplekken.

Is Nu-Isoleren.be ATG gecertificeerd?

Nu-isoleren.be beschikt over de nodige certificering ATG die van ons uw ideaal isolatiebedrijf maken. 100% tevredenheid gegarandeerd!

Vraag Uw Offerte Aan

  Wat vertellen onze klanten?

  Klanten Ervaringen

  Buitenmuurisolatie plaatsen?

  Nu-Isoleren.be is u graag van dienst. Snelle opvolging verzekerd.
  De beste prijzen en service bij Nu-Isoleren.be! 100% tevredenheid gegarandeerd!

  Vraag Hier Uw Offerte Aan

  Toonaangevend In Kwaliteit

  Onze Isolatie Merken

  Buitenmuurisolatie met crepi plaatsen?

  Nu-Isoleren.be staat steeds paraat voor u. Snelle opvolging verzekerd.
  De beste prijzen en service bij Nu-Isoleren.be! 100% tevredenheid gegarandeerd!

  Vraag Hier Uw Offerte Aan
  5/5 - (5 votes)